Thuis in KVL

In samenwerking met Stienstra Wonen realiseerde P&P Company de vastgoedcommunicatie rondom het nieuwbouwproject Thuis in KVL in Oisterwijk.
Thuis in KVL is een van de nieuwbouwprojecten uit de portefeuille van Stienstra Wonen, dé vastgoedonderneming uit het zuiden van Limburg. Het nieuwbouwproject is gelegen tussen drie grote steden van Brabant; Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. Oftewel supercentraal én ook nog eens dicht bij de natuur!

Voor dit unieke nieuwbouwproject werd voor de grafische vormgeving dan ook vooral gelet op het gevoel van thuiskomen, rust, het samen zijn en genieten. Het logo is ontstaan vanuit het heden en het verleden. Vroeger lag er in Oisterwijk een grote Koninklijke lederfabriek. De lederfabriek is nu omgebouwd tot een van dé hotspots in Oisterwijk. Het heden is aanwezig door de zeshoekige vorm, die ontstaan is uit het logo van KVL zelf. Het verleden is vertegenwoordigd door de oude lederfabriek en zijn gebouwen die in het logo terugkomen. De zachte tinten geven het gevoel van thuiskomen weer. En dat was precies het doel dat wij samen met Stienstra Wonen wilde bereiken! ‘Thuis in KVL’ een plek waar je je altijd welkom voelt en waar je direct thuiskomt.

Naast het ontwikkelen van het logo en de huisstijl (branding) verzorgde P&P Company ook strategisch advies over het inzetten van verschillende communicatiemiddelen. Waaronder de realisatie van een responsive website (www.thuisinkvl.nl), stilistische en interactieve verkavelingen en ontwierp P&P Company (digitale) advertentie’s en hekwerkbanners voor op locatie.

WEBSITE