Grafische vormgeving
uit Limburg

Concept X Design X Productie

Grafische vormgeving Limburg

Grafische vormgeving uit het zuiden van Nederland

P&P Company is een full-service ontwerpbureau en gespecialiseerd in het bedenken en ontwerpen van alle mogelijke grafische middelen

Expertise in het creëren van uw merkidentiteit, logo en huisstijl. Een onderscheidend logo, een pakkende pay off, herkenbare vormgeving: het bepaalt vaak de eerste indruk van uw dienst en organisatie.  Maar een goed verzorgde huisstijl doet meer. Consequent doorgevoerd is het een krachtige identiteitsdrager.

Het drukt uit wie u bent en waar u voor staat. Het zorgt voor herkenning in brochures en advertenties, op uw visitekaartje, briefpapier of internet. Altijd goed doordacht en precies afgestemd op uw doelen, huisstijl en budget. Ook de uitvoering en zelfs de verspreiding nemen we graag voor onze rekening. Van enkele stuks tot grote oplages en complexe uitgaven.

Grafische vormgeving voor uw Vastgoed communicatie

P&P Company is gespecialiseerd in vastgoed communicatie. Wij creëerden voor veel nieuwbouwprojecten in heel Limburg, Brabant en Belgisch Limburg, diverse middelen waaronder logo's, projectborden en complete verkoopbrochures. Door onze jarenlange ervaring en het werken voor diverse bouwbedrijven en projectontwikkelaars, kennen we de vastgoedmarkt heel goed.

Meer over vastgoed communicatie
Grafische vormgeving uit Zuid-Limburg

Van Concept tot productie

Wij ontzorgen onze klanten door een full-service benadering. Wij ontwerpen en produceren alles.

P&P Company ontwerpt echte eye catchers. Maar wat veel belangrijker is: bereikt uw communicatie ook zijn doel? Of dat nu naamsbekendheid vergroten, imagoverbetering of sales is. P&P Company ontwikkelt alle benodigde middelen inclusief campagnes als één samenhangend, doeltreffend geheel. We willen graag verbindingen creëren tussen uw organisatie en haar doelgroep. Onze specialisten kunnen dit onder andere bereiken met de volgende middelen:

  • Uniek logo en huisstijl
  • Eigentijde vormgeving gericht op uw doelgroep
  • Copywriting
  • Professionele fotografie
  • Maatwerk website
Logo óf website. Brochure óf nieuwsbrief. Huisstijl óf digitaal magazine. Soms ingezet als op zichzelf staande disciplines, maar nog vaker toegepast als een krachtige combinatie.

Recent grafisch Design

geïnteresseerd in onze grafische diensten?

Kom eens langs om samen vrijblijvend van gedachte te wisselen. Bel 046 - 437 73 11 of stuur ons een mail. Bekijk ons portfolio voor inspirerende voorbeelden.

Contact