Social media Limburg

Effectieve social media campagnes

​Op zoek naar de mogelijkheden van social media? Wij helpen onze klanten graag met het bedenken en uitvoeren van succesvolle social media campagnes.

Vanzelfsprekend wilt u graag zoveel als mogelijk geïnteresseerden bereiken om uw bedrijf, producten en/of diensten onder de aandacht te brengen. Wij kunnen u daarbij helpen. Samen met u brengen wij uw doelgroep en bijbehorende customer journey zorgvuldig in kaart. Met name dat laatste is belangrijk omdat iedere potentiële klant verschillende fases doorloopt voordat hij of zij tot een aankoop over gaat.

Door het in beeld brengen van deze klantreis wordt inzichtelijk wat het juiste moment is om uw potentiële klanten te bereiken. Wij doen dit met behulp van het See, Think, Do, Care-model. Met dit model kunnen we inspelen op de behoefte van uw, potentiële, klant afhankelijk van de fase waarin hij of zij in het aankoopproces zit. Daarnaast durven wij ook eigenwijs te zijn als het om vorm en inhoud gaat, zodat er een boodschap ontstaat die opvalt én positieve aandacht krijgt.

See

Oriënterende fase

Iedereen die een bepaald product of dienst zou kunnen afnemen. Bijvoorbeeld iedereen die naar een winkelcentrum gaat en van plan is iets te gaan kopen.

Think

Overwegende fase

Iedereen die interesse heeft in een bepaald bedrijf, product of dienst. Bijvoorbeeld iemand die op zoek is naar schoenen maar nog niet weet waar hij deze gaat kopen.

Do

Beslissende fase

Iedereen die van plan is een product of dienst aan te schaffen. Bijvoorbeeld iemand die de gewenste schoenen gevonden heeft en deze graag wilt kopen.

Care

Loyaliteit fase

Klanten die een product of dienst bij u hebben afgenomen. Bijvoorbeeld iemand die al een keer schoenen bij een bepaald bedrijf heeft gekocht.

De sociale media kanalen

Met een doordachte social media campagne zorgen we voor een meetbaar en succelvol eindresultaat.

Facebook voor bedrijven

Succesvol op Facebook worden kan door een goed ingerichte Facebook-pagina. Met behulp van een Facebook-pagina is het mogelijk om uw zichtbaarheid op Facebook vergroten, eventueel ondersteund met Facebook-advertenties.

Instagram voor bedrijven

Succesvol op Instagram worden kan door een goed zakelijk Instagram-account. Hiermee wordt het bereik, zichtbaarheid en naamsbekendheid vergroot. Instagram is ideaal om een merk visueel te versterken en met uw klanten te verbinden.

Linkedin voor bedrijven

Met een LinkedIn bedrijfspagina vertegenwoordigt u uw bedrijf op LinkedIn. Met deze bedrijfspagina kunt u brand awareness creëren, talenten aantrekken en relaties opbouwen met volgers en klanten. Eventueel in combinatie met LinkedIn advertenties.

Digitale nieuwsbrief

Met gepersonaliseerde en relevante emails wordt de kans vergroot om van een lead een koper of huurder te maken. De digitale nieuwsbrief is het kanaal met het hoogste rendement vanwege het persoonlijke karakter.

SEA

Door zowel in het organische als in het betaalde gedeelte van zoekmachines te verschijnen creëert u maximale zichtbaarheid en vergroot u het verkeer op uw website. Met een doelgerichte aanpak zorgen we voor een succesvol en meetbaar resultaat.

SEO

Het doel van SEO is uw website hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor uw website relevante trefwoorden en trefwoord-combinaties. Hierbij optimaliseren wij uw website zowel inhoudelijk als technisch.

een Selectie van onze opdrachtgevers

​ P&P Company werkt voor zowel kleine bedrijven als voor grote bedrijven. Zo zijn we bijvoorbeeld actief voor diverse MKB-bedrijven, restaurants, projectontwikkelaars, zorginstellingen en de overheid. Wij helpen ze met alle mogelijke communicatie vraagstukken, van strategie tot en met de realisatie.