Vastgoedcommunicatie Thuis in KVL

Klant Stienstra Wonen
Gereed januari 2020
Doorlooptijd 3 maanden

In samenwerking met Stienstra Wonen realiseerden wij de vastgoedcommunicatie rondom het nieuwbouwproject "Thuis in KVL" in Oisterwijk. De uitdaging: het verhuren van 21 woningen en appartementen in het hogere huursegment.

De unieke locatie, het voormalige Koninklijke Verenigde Leder (KVL) terrein in Oisterwijk vormt de belangrijkste factor binnen de communicatie. Bij de grafische vormgeving voor dit nieuwbouwproject werd sterk ingezet op het uitdragen van een gevoel. Het gevoel van ...thuiskomen, ...rust, ...het samen zijn én ...genieten. Bij de creatie van het logo vloeien verleden en heden in elkaar over. Waarbij de zeshoekige vorm een abstracte afgeleide is van het oorspronkelijke KVL -beeldmerk. Het industriële beeldmerk geeft in combinatie met de toepassing van zachte pasteltinten een warm gevoel van thuiskomen. En dat is precies de uitkomst die wij samen met Stienstra Wonen voor ogen hadden!

Resultaat: een succesvolle branding en promotie waarbij binnen 6 maanden de status 100% verhuurd werd bereikt.

Onze diensten
  • Strategie
  • Content
  • Creatie
Het logo Van Thuis in KVL
Kenmerk icon van Thuis in KVL.
Kenmerk icon in het Hout als achtergrond van Thuis in KVL.

Het gevoel van thuiskomen, rust, samen zijn en genieten van elkaar

Een afbeelding met iPad, iPhone, icons van Thuis in KVL
Een spandoek van Thuis in KVL
Een inspiratie foto van een oude fabriek.
MacBook met de website van Thuis in KVL

Responsive website

Naast het ontwikkelen van het logo en de huisstijl (branding) verzorgde P&P Company ook strategisch advies over het inzetten van verschillende communicatiemiddelen. Waaronder de realisatie van een responsive website, stilistische en interactieve verkavelingen en ontwierpen we (digitale) advertentie's en hekwerkbanners voor op locatie.

drie Iphones met de website van Thuis in KVL
Een iMac met de website van Thuis in KVL

Onze cases