IT Performance Group - corporate identity en branding

Klant ITPG
Gereed september 2020
Doorlooptijd 2 maanden
Website it-pg.nl

IT Performance Group (ITPG) adviseert en begeleidt bedrijven bij de inrichting van hun moderne digitale werkplek. Dat doen ze al sinds 2002, onder het motto: "ICT is er voor de gebruiker. Niet andersom."

De voormalige merkidentiteit kwam niet meer overeen met de waarden die ITPG wil uitstralen als ICT dienstverlener. Een kennis- en adviespartner met een klantgerichte aanpak. Zorgen dat medewerkers van haar klanten veilig kunnen samenwerken en adviseren bij het creëren van inzichten in management data.

Kennisdeling naar de buitenwereld zijn zij helemaal niet vies van. Immers "Sharing is the power of knowledge." Dat zie je terug in de uitgezette huisstijl. Frisse en opvallende kleur blauw met oranje accenten. Modern en dynamisch typografisch beeldmerk. Kennis, wijsheid, scherpe zintuigen, waakzaam en breed perspectief komen samen in het logo.

Onze diensten
  • Strategie
  • Content
  • Creatie
IT Performance Group opbouw van kenmerk
Het kenmerk van IT performance Group
Het logo van IT Performance Group
Een notitieboek van IT Performance Group
Een mok met kenmerk van IT Performance Group
Een design blad van IT Performance Group
Een gewrapte auto met het kenmerk
MacBook met de website van IT Performance Group

Een website op maat

Een responsive website, passend binnen het door ons gerealiseerde imago. Onderscheidend webdesign met een professionele uitstraling. Ontwikkeld in Concrete5, hét meest gebruikersvriendelijke "open source" content management systeem. Compleet met Perfecte SEO optimalisatie voor online vindbaarheid. Innovatief en klantvriendelijk dus, net als de mensen bij ITPG.

https://www.it-pg.nl

IMac met de website van IT Performance Group
Een iMac met de website van IT Performance Group

Onze cases