Auto Gelissen - corporate identity en branding

Klant Auto Gelissen
Gereed juni 2022
Doorlooptijd 4 maanden
Website autogelissen.nl

Gelissen, al sinds 1967 een begrip en dé one stop shop op het gebied van onbezorgde mobiliteit.

Persoonlijke service, betrokken en flexibel, dat is waar Gelissen voor staat. Altijd op zoek naar hoe ze hun klanten het beste kunnen helpen. Kernwaarden en een heldere visie welke wij naar een nieuwe huisstijl (corporate identity) mochten vertalen. 

Het bedrijf Gelissen, ooit begonnen in het dorp Groot Genhout in de gemeente Beek, zocht naar een communicatie bureau in Zuid Limburg voor het vernieuwen van hun website. Omdat de klantbeleving veel verder reikt dan een website werd besloten om de hele huisstijl onder handen te nemen. 

Samen werd er nagedacht over hoe willen we ons positioneren? Het nieuwe logo en de huisstijl zorgt voor een onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrenten. Een tijdloos ontwerp en direct herkenbaar. Het fundament om de rest van de offline en online communicatiemiddelen vorm te geven. 

Onze diensten
  • Strategie
  • Content
  • Creatie
Het logo van Auto Gelissen
In het groot staat kenmerk van Auto Gelissen op glas van het gebouw
Het logo gewrapt op de auto

Service volgens het boekje. Wij koesteren niet alleen uw auto, maar vooral u.

Magazine  over Auto Gelissen
Een bus die gewrapt is met het logo en het kenmerk
Sleutel hanger met kenmerk erop
Inspiratie foto van een autoband die gevuld wordt.javascript:$('#ccm-form-submit-button').get(0).click()
Een macbook met de website van Auto Gelissen

Webdesign en development

Om de bezoekers van de nieuwe website op weg te helpen ontwikkelde wij een gebruiksvriendelijk webdesign op maat. Op basis van definitieve website teksten en fotografie werd de website ontworpen. Content first, want de boodschap die je wilt overbrengen is het belangrijkst. Het design versterkt de manier hoe je de boodschap overbrengt. 

Daarnaast ging één van onze developers aan de slag met een koppeling met hun externe voorraadbeheer module. Hierdoor kan Gelissen eenvoudig occasions toevoegen en beheren én kunnen klanten eenvoudig zoeken. Daarover lees je meer op ons blog 'maatwerk oplossing'.

Drie iPhones met de website van Auto Gelissen
Een iMac met de website van Auto Gelissen

Onze cases