9 maart 2023 #Strategie #Creatie

Waelrijk: Unieke vastgoedcommunicatie

Eerder lieten we de prachtige verkoopboeken van Waelrijk al zien. Die komen niet zomaar tot stand natuurlijk.

Samen met Novaform Vastgoedontwikkelaars onderzochten we de mogelijkheden tot een unieke positionering van het nieuwbouwproject 'Waelrijk' te 's-Gravenzande. We wilden een positionering en branding creëren die aansloot bij het nieuwbouwplan, de omgeving en de beoogde doelgroepen.

Om dit te realiseren hebben wij onder andere de projectnaam, projectvormgeving en bijpassende beeldtaal ontworpen en geproduceerd. We leverden ondersteuning bij het opzetten van het webdesign en verzorgden de content voor de invulling van de website. Denk hierbij aan fotografie van de omgeving en commercieel tekenwerk, zoals locatie-kaarten en situatietekeningen. Uiteindelijk dachten we ook na over de productie- en afwerkingsmogelijkheden van het verkoopboek, om de luxe uitstraling van het nieuwbouwplan door te trekken naar iets tastbaars voor de potentiële kopers. Tot slot waren wij verantwoordelijk voor point of sale materiaal, zoals roll-up banners, projectborden en advertenties om het plan op de juiste manier onder de aandacht te brengen bij de doelgroep.

Met gerichte vastgoedcommunicatie vergroten vastgoedbedrijven de interesse van potentiële kopers, versterken ze hun merkwaarde en verbeteren ze de verkoopresultaten. Het is dus belangrijk om de doelgroep goed te begrijpen en de communicatie hierop af te stemmen zodat het totaalplaatje klopt. Laat dat nou toevallig zijn waar wij de afgelopen 20 jaar voor meer dan 100 projecten in gespecialiseerd zijn geraakt!

Samen sparren?

Eens sparren over jouw project? Neem dan gerust contact op met ons via sparren@pp-company.nl of bel naar 046 437 7311. We denken graag met je mee!