28 juli 2022 #Vacature

Vacature Grafisch Vormgever (ingevuld)

Ben jij een kei in het bedenken, ontwikkelen en ontwerpen van communicatie concepten en middelen? Heb je een kritische blik die je stevig kunt onderbouwen en bekijk je de wereld net even wat anders? Dan ben jij dé versterking voor ons team!

Wij helpen organisaties met hun communicatie- en marketingvraagstukken. Dat doen we in de breedste zin van het woord. Van strategiebepaling tot uitvoering en van productie tot optimaliseren van marketingcampagnes. Je komt te werken in een klein en betrokken team waar iedereen anders is, en gelukkig maar ;)

Professioneel vullen we elkaar naadloos aan: strategie, vormgeving, webdesign, webdevelopment, copywriting en projectmanagement. Alles en iedereen is gericht op datzelfde doel: de communicatie moet het gewenste effect opleveren. 

Wat ga je zoal doen?

Jij vult je dagen met het creëren van onderscheidende concepten of campagnes om een merk, dienst of product te vermarkten. Dit vertaal je samen met je collega’s naar een huisstijl, projectbranding, direct mailings of andere benodigde middelen. Je schuwt het niet om samen met je collega’s de schouders eronder te zetten om als afwisseling ‘die bulk aan DTP werkzaamheden’ weg te werken.

Hierbij ga je pro-actief, zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag. Je zoekt de samenwerking met collega’s (of klanten) op om tot een effectief eindresultaat te komen. 

Onze vrije kaders

Hieronder enkele punten die we graag terugzien, maar niet bepalend of doorslaggevend zijn. Wij hechten veel meer waarde aan iemand met de juiste instelling, die past binnen ons team en die bereid is in deze rol te groeien en zichzelf te ontwikkelen.

  • Je weet een merk goed neer te zetten in een krachtig visueel concept
  • Je hebt ervaring op het gebied van corporate identity design
  • Je kunt werken binnen een bestaande huis- of merkstijl
  • Je bedenkt graag verrassende, onderscheidende oplossingen voor uiteenlopende opdrachtgevers
  • Je weet strategie, content en vorm bij elkaar te brengen
  • Je bent analytisch, kritisch en een echte ‘conceptdenker’
  • Je verbluft ons met jouw portfolio waaruit blijkt dat je conceptueel en grafisch sterk bent
  • Liefst 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie

Geïnteresseerd in deze uitdaging of wil je meer informatie over de vacature grafisch vormgever in Limburg?

Neem dan contact op met Stephan Lambij via: 046 - 437 73 11
of stuur een mail naar: stephan@pp-company.nl

We leren jou graag kennen in een persoonlijk en informeel gesprek!