7 juli 2021 #Content #Creatie

Thermalux - website conversie keer 4!

Thermalux is een verhaal van belgische bodem. Bedacht en ontstaan vanuit een voorliefde voor de kinesitherapie en de medische kracht van een infraroodsauna. 

Oprichter en zaakvoerder Mario Mertens begeleidde als kinesist jarenlang mensen met verscheidene chronische aandoeningen. Het positieve effect van infraroodwarmte op je spieren en de technologie die hierachter schuilt, werd het uitgangspunt en start van Thermalux. Met als succesvol gevolg: kwaliteitsvolle indoor en outdoor wellness producten. 

De opdracht: op basis van de bestaande content een functionele en praktische website ontwikkelen met als doel een hogere conversie. Onze samenwerkingspartner Pro-Active voert actief campagne om kwalitatief waardevolle leads te verzamelen. Belangrijk eis aan de website was dat deze voor zoekmachines volledig geoptimaliseerd moest zijn. 

De belangrijkste pijlers in het webdesign en web-development waren: conversie, snelheid (laadtijden), en gebruiksvriendelijkheid.

Thermalux is een internationale speler en opereert wereldwijd. Een belangrijk aspect bij de ontwikkeling is het toevoegen van meerdere talen. Het content management systeem (CMS) Concrete5 leent zich hier perfect voor. Het is niet alleen voor de bezoeker gebruiksvriendelijk maar ook voor de beheerders.

Aan de hand van de intakegesprekken werkten wij de doelgroep uit, werd schetsmatig het sales-traject gevisualiseerd en starten wij met het webdesign. Het opleveren van een prachtige website, precies in het verlengde van de luxe en kwaliteitsvolle producten en dienstverlening van Thermalux. Dát was ons uitgangspunt. Naast een webdesign dat mooi aansluit op de huisstijl, zorgden wij voor perfecte hostingSEO optimalisatie, snelle laadtijden en de mogelijkheid om uit te breiden naar meerdere talen.

Wat onze opdrachtgever zei: super sterk werk. Het conversiepercentage van de nieuwe website is echt met x4 omhoog gegaan (en da's niet overdreven). 

Bekijk de website van Thermalux hier: https://www.thermalux.eu

Ook benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? 
Stuur een mail naar sparren@pp-company.nl of bel met +31 (0)46 - 437 73 11.