19 juli 2022 #Algemeen #Kennis

Spraakwater 2022

9 juni was het dan eindelijk zo ver: De eerste editie van Spraakwater. En wat was het fijn om zo veel bekende relaties en een aantal nieuwe gezichten te mogen verwelkomen! Samen met jullie hebben we er een inspirerende (en gezellige) middag van gemaakt.

Onder enthousiaste leiding van dagvoorzitter Sander Kleikers werden de aanwezigen warm welkom geheten door onze eigen chef d'equipe Stephan Lambij.

Trend- en innovatieexpert Cécile Cremer nam de aanwezigen vervolgens mee op een reis in te toekomst van de marketing en communicatie. Een toekomst vol interessante (en soms ook spannende) ontwikkelingen waarbij een ding opvalt: De rol van techniek wordt steeds groter maar goede communicatie blijft mensenwerk.

Na een korte break deelde Karsten Kroon hoogte- en dieptepunten uit zijn carrière als wielrenner. Een bijzonder openhartig kijkje in het leven van een topsporter met daarin de nodige lessen voor ondernemers over doorzetten, vallen, opstaan en vooral rustig blijven ademhalen. Want naast commentator en analist bij Eurosport is Karsten tegenwoordig ook ademcoach. Hij gaf de aanwezigen als bonus nog een praktische ademhalingsoefening mee.

Na afloop was er ruimschoots tijd om na te borrelen en te netwerken.

We willen alle aanwezigen nogmaals bedanken voor hun komst!

Meer inspiratie nodig?

Kom dan naar onze vrijmibo!

Onder het genot van een fris biertje of wijntje sparren we vrijblijvend over jouw vraagstuk, bekijken we hoe we elkaar kunnen versterken, of praten we gewoon eens even bij.

Geef een seintje aan Stephan via stephan@pp-company.nl of bel naar 046-4377311