23 maart 2023 #Algemeen #Creatie

Out of the box! Een uniek relatiegeschenk

Outside the box denken. Dat past perfect bij onze partner Brix Real Estate. Zij zochten naar een uniek relatiegeschenk voor hun klanten, iets dat er echt uitspringt en bovenal laat zien waar zij voor staan. Dus gingen we samen aan de slag om een uniek relatiegeschenk te creëren.

Brix Real Estate is een vastgoedbedrijf dat vandaag bouwt aan de wereld van morgen. Met een geheel eigen visie, daadkracht en een gezonde dosis lef. Gespecialiseerd in leegstaande, vaak karakteristieke gebouwen, benutten zij kansen die andere partijen vaak niet zien. Aan ons de uitdaging om een relatiegeschenk te ontwerpen dat deze visie uitdraagt en tegelijkertijd herkenbaar is voor de verschillende doelgroepen, van overheid en opdrachtgever tot eindgebruiker.

Ons creatieve team heeft een relatiegeschenk ontworpen dat perfect aansluit bij de eigenzinnige identiteit van Brix Real Estate. Een geschenkset met een fles Gimber (op zichzelf al een niet-alledaags drankje!), twee Brix-glazen, onderzetters, een pen en een recepten- en notitieboekje. Alles op een originele manier en not in a box verpakt.

Kortom, een geschenk dat echt opvalt en de ontvangers zeker zal verrassen!

Laat je inspireren

Met een op maat gemaakt relatiegeschenk kun je jouw merk op een unieke manier versterken. 
Wil jij je relaties verrassen met een uniek relatiegeschenk? 

Kom dan eens sparren! We denken graag met je mee.
Via sparren@pp-company.nl of bel naar 046 437 73 11.