10 februari 2023 #Creatie #Kennis

Nieuw webdesign Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale

Voor de carnaval-liefhebbers is de Stichting Limburg Alaaf hard bezig om de Groeëte Vastelaoves Finale in Gulpen te organiseren. Binnen P&P Company lopen ook enkele van die carnaval-liefhebbers rond, waaronder onze directeur Stephan. Als sponsor van dit event én in het kader van maatschappij verantwoord ondernemen hebben wij de afgelopen weken mogen werken aan een nieuwe, frisse website met een nieuw design dat helemaal bij deze tijd past.

Een frisse, nieuwe omgeving

Met een passend webdesign dat aansluit bij het evenement, volledig ontwikkeld in ConcreteCMS, willen we zowel bezoekers als deelnemers een overzichtelijke en  gebruiksvriendelijke ervaring bieden. De website wordt later voorzien van een livestream om het mooie event te kunnen volgen. Op deze manier hopen we een bijdrage te leveren aan een geweldig carnavalsfeest voor iedereen.

P&P Company en Groeëte Gulpener Vastelaoves

P&P Company heeft rekening gehouden met de specifieke eisen en wensen van de Stichting Limburg Alaaf bij het ontwikkelen van de website voor de Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale. Onze professionele webdesigners uit Limburg hebben met zorg en aandacht een maatwerk website ontworpen die perfect aansluit bij de doelstellingen van het evenement. 

De Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale op carnavalsdinsdag (21 februari) is dé afsluiting van de Vastelaovend. Zien we jullie daar? Meer informatie vind je op de Vastelaoves Finale Facebookpagina en hun vernieuwde website. 

https://www.vastelaovesfinale.nl/ 

Nieuwe website nodig?

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen bij het maken van een website? Behoefte om even te sparren en van gedachte te wisselen over een nieuw webdesign of website?

Neem dan contact met ons op.

Mail sparren@pp-company.nl of bel 046 437 73 11