22 juli 2022 #Algemeen #Strategie #Content #Creatie #Marketing

Ideas outside the box

We kennen allemaal het soort gesprekken waarbij je onder het genot van een drankje tot de meest originele ingevingen komt. Wat als? Waarom? Kunnen we? Zullen we?

In een informele setting worden we creatiever, ruimdenkender, dromen we groter, gaan we probleemoplossend te werk en voelen we ons soms een tikje overmoedig. De perfecte combinatie voor waanzinnige ideeën!

Maak kennis met de inspiratiebox

Met ons eigen tripel streekbier en een inspirerende Spotify playlist creëer je eenvoudig de juiste setting. Jouw ingevingen schrijf je vervolgens op de bijgeleverde bierviltjes. Laat de creativiteit maar vloeien!

Wie bedenkt nou zoiets? Het verhaal achter onze inspiratiebox is een mooi voorbeeld van originele, effectieve communicatie, het is ook een echte "team-effort". We vertellen je graag hoe de inspiratiebox tot stand is gekomen.

Van teamuitje naar creatief concept

Bij P&P company kijken we graag naar het grote geheel. Alles wat je als onderneming doet is immers onderdeel van je identiteit. Toen het tijd werd om een bedrijfsuitje te organiseren stelden we onszelf dus de vraag: hoe maak je van een teambuilding een blijvende en onderscheidende waardering voor onze klanten?

Team in een Brouwerij

HoppaH - Een bijzonder biertje

Het begon met krachtig en fris tripel biertje. Door ons team gebrouwen met ingrediënten uit eigen streek bij bierbrouwerij De Reusch in Schimmert.

Een doos vol ideeën

Gaan we dan gewoon flesjes overhandigen? Nee, natuurlijk niet. Want hoewel HoppaH een lekker en lekker inspirerend biertje is geworden denken we graag groter!

Bierviltjes staan er om bekend dat ze aan de wieg staan van de meest waanzinnige ideeën. Daar moesten we zeker iets mee doen. Dan doen we er voor de zekerheid ook nog een pen bij. Geen excuus meer om "the day after" het idee kwijt te zijn!

Het geheel hebben we verpakt in een sjieke verpakking, met stappenplan en voorzien van een fraai HoppaH bierglas.

En om de juiste toon te zetten stelden we een Spotify playlist samen. Scan de code op de verpakking met de Spotify app en geniet van inspirerende muziek.

Inspiratiebox voor kant met glas en twee bier flesjes
Inspiratiebox achterkant met een eigen gemaakte Spotify Album

Alle ingrediënten voor effectieve communicatie

Heb jij een marketing- of communicatievraagstuk? Bij P&P Company hebben we alle ingrediënten in huis voor een verfrissende aanpak.

Let's create business

Inspiratie(box) ontvangen?

Heb je de inspiratiebox nog niet ontvangen? Stuur dan een mailtje naar stephan@pp-company.nl