12 augustus 2020 #Strategie #Content #Creatie

Gasthuiskwartier, honderden jaren geschiedenis en nog steeds springlevend.

Het Gasthuiskwartier is een plek met een verhaal. Het binnenstedelijk nieuwbouwplan ligt op een locatie in Den Bosch die door de eeuwen heen nauw verbonden is geweest met de levens van menig Bosschenaar. De nieuwe stadswijk wordt gerealiseerd op het voormalige terrein van het groot ziekengasthuis, een van de oudste ziekenhuizen van nederland.

Gasthuiskwartier is volop in ontwikkeling

De 43 woningen en appartementen uit de eerste fase zullen in 2020 bewoond gaan worden. 
De eigentijdse architectuur met klassieke elementen wordt in deze tweede fase doorgezet. Met appartementen en statige herenhuizen aan de Zuid-Willemsvaart. En drie- en vierlaagse stadswoningen en -villa’s aan de nieuwe straatjes daarachter. Er worden in totaal 20 woningen en 20 appartementen gerealiseerd.

Realisatie marketing- en communicatiemiddelen

P&P Company verzorgde voor Gasthuiskwartier ook in deze fase de vastgoedcommunicatie! Branding op locatie om de start verkoop van deze nieuwe fase aan te kondigen én een digitaal/online magazine als teasing. Hier kregen geïnteresseerden een preview te zien van het toekomstig aanbod. Een online magazine boordevol informatie over de geschiedenis, het plan, de omgeving, sfeerimpressies en plattegronden. 

Een goed gemaakt digitaal magazine is een echte eyecatcher. Dit marketingmiddel straalt luxe uit en sluit daardoor naadloos aan op de huisstijl en branding van Gasthuiskwartier. Nog enkele voordelen van een digitaal magazine zijn:

  • Verdiep de relatie met je doelgroep
  • Ga de interactie aan
  • Meetbaar resultaat
  • Snel en geen druk- en distributiekosten
  • Groot bereik
  • Wordt gevonden (SEO)
  • Integratie met andere online tools
  • Responsive design voor perfecte weergave op elk apparaat

Meer weten over het ontwikkelen en de voordelen van een online of digitaal magazine?

Bekijk: https://digazine.nl

Om geen enkele doelgroep uit te sluiten werd bij de start verkoop het digitaal magazine vertaald naar offline verkoopbrochures. Brochures is wellicht een understatement, het zijn hardcover vergaarde boeken van maar liefst 100 pagina’s geworden! Voorzien van een krasvaste mat-laminaat cover (omslag).

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwbouwproject?

Stuur een mail naar sparren@pp-company.nl.