16 januari 2020 #Content #Creatie

Boswonen is een gevoel...

… Dat is niet in een paar woorden te vangen. Dus maakt wij een compleet magazine. Eem magazine boordevol inspiratie en beleving over hoe je een (t)hui maakt in boswaard.

Boswaard is een ontwikkeling van BPD gebiedsontwikkeling en Ruimte voor Ruimte Limburg, gelegen op het voormalige MOB-complex in Weert. Het voormalige Defensie terrein ligt verscholen en was ontoegankelijk, een groene enclave aan de rand van de stad. Met de ontwikkeling van Boswaard wordt het bos nu een unieke plek, waar liefhebbers van wonen in de natuur hun droomwoning kunnen realiseren.

In opdracht van BPD en Ruimte voor Ruimte Limburg mochten wij voor deze unieke ontwikkeling de project-identiteit én dit mooie magazine vormgeven en samenstellen.

De samenstelling, de begeleiding, het afnemen van interviews, het schrijven van pakkende teksten, het verzorgen van sprekende fotografie en het leveren van natuurlijk ogend en voelend drukwerk. P&P Company ondersteunde van A-Z. 

Het resultaat: een magazine vol beleving. Zelfs een heus uitneembaar stuk groeipapier ontbreekt niet in dit inspiratieblad. Hiermee kunnen geïnteresseerde kopers alvast hun eigen stukje Boswaard creëeren.
Ruikt u de geur van dennennaalden en bosgrond al?