Startebos Meijel

In samenwerking met Jongen Projectontwikkeling realiseerde P&P Company het totaal-concept voor de verkoop van dit dorpse nieuwBouwproject in Meijel.

Gestart werd met het analyseren en onderzoeken van de omgeving waar het nieuwbouwproject gerealiseerd gaat worden. Een dorps en hechte gemeenschap. Hierop werd de communicatie en de projectbranding van deze nieuwbouwwijk ook ontwikkeld.

Om draagvlak te creëren werd er een Facebook-campagne gekoppeld aan een flyer-campagne in deze omgeving. We lieten de mensen aan het woord. Hierdoor werden de diverse flyers met mensen uit Meijel zo goed als collector items. Naast deze campagne richting de informatiedag en de start-verkoop mochten wij ook het webdesign, het webdevelopment en de responsive project-website opleveren en lanceren.

Overige grafische communicatiemiddelen die wij als ontwerpbureau mochten realiseren waren diverse productbrochures, advertenties en informatieve hekwerkdoeken. Tot aan productie en plaatings nemen wij het werk uit uw handen. Het resultaat: een succesvolle informatiedag. 


Print media


Digitale media