Uniek webdesign
uit Limburg

Ontwerpen X Ontwikkelen X Lanceren

Website laten maken in Limburg

Responsive Webdesign uit het zuiden van Limburg

P&P Company is een full-service internetbureau en gespecialiseerd in het ontwerpen, programmeren en onderhouden van responsive websites. 

Onze websites worden opgeleverd met een open source content management systeem (CMS). Zo bent u altijd verzekerd van de meest innovatieve toepassingen van deze tijd. Denk bijvoorbeeld aan zoekmachine optimalisatie (SEO) en integratie met sociale media. Wij bouwen niet alléén websites. Bij P&P Company kunt u bijvoorbeeld ook terecht voor uw complete branding inclusief logo, huisstijl, brochure, autobelettering, flyer, verpakking, advertentie, enzovoorts. 

P&P Company maakt al bijna 20 jaar websites voor diverse kleine en grote bedrijven in Nederlands- en Belgisch Limburg. Door onze jarenlange ervaring en een team van specialisten bent u verzekerd van een mobiel-vriendelijke website waarmee u zich op alle fronten kunt onderscheiden. Wij denken altijd mee, leveren maatwerk, zijn service- en oplossingsgericht en bovenal enorm flexibel. Voor elk probleem en budget bieden wij een passende oplossing.

websites Vastgoed communicatie

P&P Company is gespecialiseerd in vastgoed communicatie. Wij werken al meer dan 20 jaar voor diverse klanten in de vastgoed branche. Zo maakten wij vele succesvolle project-websites voor nieuwbouwprojecten in heel Limburg, Brabant en Belgisch Limburg. Door onze jarenlange ervaring en het werken voor diverse bouwbedrijven en projectontwikkelaars, kennen we de vastgoedmarkt heel goed.

Meer over vastgoed communicatie
Responsive webdesign uit Limburg

Full-service webdesign

Wij bieden onze klanten een full-service benadering.

Door deze benadering kunnen wij onze klanten ontzorgen op alle mogelijke online vraagstukken. We willen graag verbindingen creëren tussen uw organisatie en haar doelgroep. Onze specialisten kunnen dit onder andere bereiken met de volgende middelen:

  • Unieke branding styleguide
  • Innovatief webdesign gericht op uw doelgroep
  • Maatwerk realisatie volgens de laatste standaarden
  • Doelgerichte website met een unieke gebruikerservaring
  • Zoekmachine (SEO) vriendelijke teksten
  • Professionele fotografie en video
  • Veilige webhosting en domeinregistratie 
  • Meetbare digitale nieuwsbrieven
  • Periodieke digitale magazines
  • Online marketing (Facebook, SEA, etc.)
Logo óf website. Brochure óf nieuwsbrief. Huisstijl óf digitaal magazine. Soms ingezet als op zichzelf staande disciplines, maar nog vaker toegepast als een krachtige combinatie.

recent webdesign

Ook geïnteresseerd in een website?

Kom eens langs om samen vrijblijvend van gedachte te wisselen. Bel 046 - 437 73 11 of stuur ons een mail. Bekijk ons portfolio voor inspirerende voorbeelden.

Contact