Veyerlink

Vastgoedcommunicatie voor Veyerlink, Sittard-Geleen

In samenwerking met Jongen Projectontwikkeling realiseerde P&P Company de vastgoedcommunicatie rondom het nieuwbouwplan Veyerlink in Geleen.

Een nieuwbouwproject met als boodschap: ‘wonen op een hoog niveau’. Om deze boodschap kracht bij te zetten is er een digitale brochure ontwikkeld met behulp van Digazine. De interactieve en dynamische brochure informeert de bezoeker over de beschikbare woningen en appartementen.

Het aanbieden van dynamische content, bewegende beelden van het plan, meetbare resultaten en lage distributiekosten maken de digitale brochure een interessant communicatiemiddel.

Het digitale magazine was onderdeel van een groter geheel. Het is het resultaat van eigentijdse vormgeving, een goede analyse en overige ondersteunende middelen. Door de inzet van een afgewogen communicatietraject richting de informatiedag heeft dit geresulteerd in meer dan 225 concreet geïnteresseerde prospects.

Wilt u ook een succesvolle informatiedag organiseren voor de verkoop van uw vastgoed? Stuur een mail naar sales@pp-company.nl of bel met +31 46 437 73 11

Meer weten? Bekijk dan eens onze speciale vastgoedcommunicatie diensten.


Print media


Digitale media