Socialmail:
Digitale nieuwsbrief

Digitale nieuwsbrieven worden gericht ingezet om uw doel te bereiken. Met Socialmail is het mogelijk responsive en meetbare mailings te creëren.

Voordat we aan de slag gaan zullen we eerst samen met u brainstormen over het doel dat u wilt behalen. Het streven is om een relevante nieuwsbrief te maken die uw (potentiële) klanten aanzetten tot actie. Denk bijvoorbeeld het bekijken van uw website of digitale magazine of aan het inschrijven voor een bepaald event. Denk ook bijvoorbeeld aan geautomatiseerde emailmarketing zoals welkom e-mails, verjaardag e-mails, VIP-clup voordelen, blog-updates, follow-ups en meer. 

VOORBEELDEN OP SOCIALMAIL.NL

Digitale nieuwsbrief
Digitale nieuwsbrief versturen

Nieuwsbrief versturen

E-mailmarketing, gedeeltelijk of helemaal uitbesteden? Met Socialmail bepaal je het zelf. Wij helpen je heel graag op weg met jouw volgende email campagne. De kracht van flexibiliteit en onze persoonlijke benadering.

Responsive nieuwsbrief

Reponsive nieuwsbrief

Mobiele apparaten zijn op dit moment voor 75% verantwoordelijk voor het volledige internetverkeer. Met Socialmail werkt jouw nieuwsbrief standaard op zowel desktops als smartphones.

Email marketing

Elegante email marketing

Socialmail maakt het heel simpel en toegankelijk om de impact van je e-mail marketing campagnes te meten. Wie heeft je mail geopend? Wie heeft op een link geklikt? Werkelijk alles wordt inzichtelijk.

Ook geïnteresseerd in een digitale nieuwsbrief?

Kom eens langs om samen vrijblijvend van gedachte te wisselen over uw persoonlijke mogelijkheden. Bel 046 - 437 73 11 of stuur ons een mail. Op de website van Socialmail vindt u meer informatie en voorbeelden.

Contact