Digazine: Digitale magazines met een unieke gebruikerservaring

Mooie en boeiende verhalen in een krachtig online medium.

Digitale magazines of periodieke online publicaties zijn een innovatieve manier om met regelmaat in contact te blijven met uw klanten. Naast het informeren is het óók mogelijk hen te inspireren. P&P Company verzorgt graag uw digitale magazine inclusief animaties, fotografie, tekst, video en geluid.

Door digitale magazines strategisch in te zetten in combinatie met uw website, digitale nieuwsbrief én social media, ontstaat er een mooie basis om een relevante relatie op te bouwen met uw klanten.

Of het nu gaat om een digitale verkoop brochure voor uw nieuwbouw project of om een digitaal jaarverslag of periodiek online magazine met branded content. Met een Digazine zult u zeker zich onderscheiden.

Digitale magazines op maat
Doelgroep van een digitaal magazine

Verdiep de relatie met je doelgroep

Klanten en relaties binden doe je met prikkelende inhoud in een innovatieve vorm. Digitale magazines bieden de mogelijk om tekst en fotografie te combineren met video, animatie en interactieve elementen. Met hoogwaardige content wordt je online magazine een pageturner die je doelgroep niet naast zich neer zal leggen.

Meetbare digitale magazines

Een digazine is meetbaar met Google Analytics

Wordt het digitale magazine gelezen en wat vinden de lezers ervan? Digazine levert door integratie met Google Anlytics, rapportages met informatie over wie en wanneer je digazine heeft geopend. Bovendien kun je allerlei interactiemogelijkheden inbouwen voor extra feedback van de lezer.

Verspreiden van een digitaal magazine

Snel en geen druk- en distributiekosten

Verzenden van een digitaal magazine gaat met één druk op de knop. Naar honderden of duizenden geselecteerde lezers. Dat maakt het uitgeven ervan veel goedkoper dan een gedrukt tijdschrift. Bovendien biedt het door de kortere doorlooptijd de mogelijkheid om snel in te spelen op actuele ontwikkelingen.

Digitaal magazine Het Gegevens

Digitaal magazine

Een mooi voorbeeld een online magazine om gemeentes te informeren over de diensten van Het Gegevenshuis.

Bekijk digitaal magazine

Digitale Brochures Gasthuiskwartier Den Bosch

Digitale brochure

Voor AM Projectontwikkeling realiseerde wij diverse digitale brochures om (potentiële) kopers te informeren over het Gasthuiskwartier in Den Bosch.

Bekijk digitale brochure

Digitale verkoopbrochure

DigitalE brochure 

Voor Jongen Projectontwikkeling realiseerde wij een online verkoopbrochure om (potentiële) kopers te informeren over een nieuwbouwproject in Geleen.

Bekijk online verkoopbrochure

Digitaal jaarverslag

Digitaal Jaarverslag

Voor Remmers Bouwgroep en Conferm in Tilburg realiseerde wij het digitale MVO Jaarverslag van 2017

Bekijk het digitale jaarverslag

Ook geïnteresseerd in een digitaal magazine?

Kom eens langs om samen vrijblijvend van gedachte te wisselen over uw persoonlijke mogelijkheden. Bel 046 - 437 73 11 of stuur ons een mail. Op de website van Digazine vindt u meer informatie en voorbeelden.

Contact