Experts in Vastgoedcommunicatie
Van advies tot realisatie

Communicatiebureau gespecialiseerd in vastgoed communicatie. Wij bouwen graag mee aan creatieve en effectieve communicatie voor de verkoop of verhuur van vastgoed.

Of het nu gaat om 2 woningen, 20 bouwkavels óf 200 appartementen, wij verzorgen graag de gehele projectcommunicatie rondom uw project, van advies tot realisatie. Wij helpen u graag met de verkoop of verhuur van uw volgende vastgoedproject.

Onze vastgoed blog berichten

De bouwstenen van vastgoedcommunicatie

​ Met de juiste bouwstenen zorgen wij voor een unieke presentatie van uw toekomstig nieuwbouwproject.

Verkaveling en cartografie

Wij zorgen voor aantrekkelijke verkavelingen en cartografie voor uw nieuwbouwproject. Zo worden uw plannen inzichtelijk, leesbaar en aantrekkelijk in kaart gebracht. De potentiële kopers of huurders kunnen hierdoor een beeld vormen van het toekomstige plan.

​ Vastgoed copywriting

Wij schrijven wervende, overtuigende en zoekmachine vriendelijke teksten voor de verkoop van uw vastgoed project. Afgestemd op de doelstelling, doelgroep en het communicatie-middel zoals bijvoorbeeld brochure, website en social media campagne.

Vastgoed fotografie

Wij zorgen voor professionele fotografie voor uw vastgoedproject, waarbij de unieke kenmerken van uw project en locatie aantrekkelijk in beeld worden gebracht. Alle fotografie kan worden gebruikt voor alle communicatie middelen.

Video en 3D animatie

Wij zorgen voor een overtuigende en professionele video of 3D animatie dat uw vastgoed project tot leven brengt. De video en 3D animatie kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt op uw website en digitale magazine.

2D en 3D plattegronden

Wij zorgen voor een professionele 2D of 3D plattegrond. Met een plattegrond wordt ervoor gezorgd dat potentiële kopers of huurders een duidelijk beeld krijgen van de verschillende ruimtes in een woning of appartement.

3D visualisatie

Met aansprekende artist impressions, wordt het project tot leven gebracht. Denk ook aan een 360-tour of aan een VR-tour door het toekomstig project of woning. Een innovatieve manier om uw plannen te presenteren.

Een selectie van gerealiseerde vastgoedprojecten

​ P&P Company heeft een inmiddels een bewezen en succesvol portfolio opgebouwd in vastgoedcommunicatie.

Middelen voor vastgoedcommunicatie

Met een unieke vormgeving, doordachte mediamix en nieuwe technieken zorgen we dat élk project opvalt.

Advertentie en Banners

Een advertentie of banner is een publicatie die bedoeld is de lezer ervan te verleiden tot een bepaalde actie. Met zoekmachine adverteneren (SEA) kunt u zeer specifiek op een bepaalde doelgroep richten.

Brochure en magazine

Een gedrukte- of digitale verkoopbrochure is er om potentiële kopers of huurders te voorzien van informatie over het project. P&P Company kan zorgen voor de opmaak, druk en/of verspreiding.

Buitenreclame

Bouwborden, framedoeken of bouwhekbanners op locatie zijn ideaal om voorbijgangers en omwonenden te informeren over het vastgoed project. Een perfect middel om de bouwlocatie te markeren.

Digitale nieuwsbrief

Met gepersonaliseerde en relevante emails wordt de kans vergroot om van een lead een koper of huurder te maken. De digitale nieuwsbrief is het kanaal met het hoogste rendement vanwege het persoonlijke karakter.

Project website

Een project website of landingspagina is een onmisbaar instrument bij de verkoop van uw project. Middels de website is het mogelijk om potentiële kopers of huurders aan te zetten tot actie.

Facebook-pagina

Een Facebook-pagina is een heel goed medium om potentiële kopers of huurders aan het project te binden. Op Facebook kan men heel gericht adverteren tegen relatief lage kosten.

Promotiematerialen

Onmisbaar bij een evenement zijn bijvoorbeeld roll-up banners, posters, presentatiewanden of vlaggen. Deze zorgen voor een professionele uitstraling en aankleding om uw vastgoed project te presenteren.

Project flyer en folder

Huis aan huis of persoonlijk. Flyers en folders zijn er in alle soorten en maten. Het is een laagdrempelige manier om een grote groep mensen te bereiken, te informeren en/of aan te zetten tot actie.

Evenement

Een evenement is hét moment om potentiële kopers te informeren over toekomstige projecten. Een goed moment om onder andere bouwbrochures uit te reiken en interesses te peilen. 

een Selectie van onze opdrachtgevers

​ P&P Company is actief in zowel de Nederlandse als Belgische vastgoedmarkt. Wij helpen architecten, makelaars, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, woningstichtingen en andere vastgoedbedrijven met de communicatie en verkoop van vastgoed projecten.