SocialMail: Dé tool voor digitale nieuwsbrieven

15 januari 2015

Heeft u al kennisgemaakt met Social Mail?

Het is een online tool waarmee u zeer eenvoudig op maat gemaakte nieuwsbrieven kunt versturen. Ook in 2015 zorgt P&P Company voor designs van tientallen nieuwsbrieven voor verschillende klanten.

socialmail-nieuwsbrief-tool-01.jpg

Vele voordelen

Een digitale nieuwsbrief versturen via e-mail is misschien wel de eenvoudigste manier om persoonlijk contact te onderhouden met uw doelgroep en zo uw bedrijf en product of dienst onder de aandacht van bestaande en nieuwe klanten te brengen en te houden. Een campagne is extreem goedkoop ten opzichte van bijvoorbeeld traditioneel adverteren in print media. Daarnaast gaat u uw boodschap naar uw doelgroep toe brengen in plaats van het ophalen van informatie op bijvoorbeeld uw website.

Maar wordt zo’n nieuwsbrief dan wel gelezen? Dat kunt u direct na het verzenden van uw nieuwsbrief meten met de rapportages en statistieken in de tool zelf. Of, als dat beter uitkomt, vanaf uw iPhone of tablet middels de Metrics app.

Download Metrics:
Naar de App Store

Op dit moment is de Metrics app alleen voor iOS apparaten beschikbaar. Als de Android app beschikbaar is, zullen wij dat uiteraard op ons blog bekend maken.

Meer weten over Social Mail?
Ga naar www.socialmail.nl en ontdek alle voordelen van deze tool.
U kunt uiteraard ook contact opnemen met onze sales-afdeling via 046-4377311 of sales@pp-company.nl.