Huis-aan-huis folders Op de Konie, Stevensweert

11 december 2017

De kracht van huis-aan-huis folders heeft inmiddels een bewezen rendement. Uiteraard is dit afhankelijk van de doelstellingen die hieraan gekoppeld worden. Daar denken wij graag over mee. Dat neemt niet weg dat het een laagdrempelige vorm van communicatie is.

Of u nu gaat voor een grote massa of zich richt op specifieke locaties of doelgroepen, het kan allemaal. Het is echter belangrijk dat jouw folder opvalt tussen alle andere folders. Enkele manieren zijn: een opvallend formaat, een speciaal gestanst ontwerp, een sample, of een unieke vormgeving.

Voor een nieuwbouwproject in Stevensweert kregen wij de vraag of er een folder gemaakt kon worden. Wat wil men bereiken? In eerste instantie de markt af te tasten. Maar hoe meet je dan de interesse? En hoe ga je verder na de verspreiding?

Dat is het punt waar de kracht van de samenwerking tussen offline en online middelen komt kijken. Social media, de huis-aan-huis folder en een effectieve webpagina zorgen ervoor dat geïnteresseerden zich massaal inschrijven voor het nieuwbouwproject. Laten we de mooie vormgeving niet vergeten! Bekijk hier de webpagina van Op De Konie.

Ook benieuwd naar de tal van mogelijkheden om tot een unieke folder te komen? Stuur gerust een mail naar sales@pp-company.nl of bel met 046 437 73 11.

Huis-aan-huis folders, Op de Konie Stevensweert